28.11.12

L’home o la dona valents no es fan preguntes, només escolten el seu cor


(VERSIÓN EN CASTELLANO AL FINAL)

DESEMBRE-2012 : Ja tens a punt el GPS?

Tan de patir i angoixar-nos o, si més no, donar-li voltes al famós desembre 2012, doncs ja el tenim aquí al tombar la cantonada i el “més calent és a l’aigüera”. Si no s’esdevé quelcom espectacular serà una decepció general (encara que també un alleujament, potser).

Tan d’esperar canvis... i els canvis ja fa mesos que els tenim al damunt. I és que de coses no n’han parat de passar, però, com que la seva incidència és del tipus “gota malaia”, no ens n’adonem i així ens trobarem amb un enorme forat negre al bell mig dels nostres costums i les nostres certeses que deixarà les nostres expectatives de futur en l’àmbit de la ciència ficció.

Els canvis globals donats per la inèrcia dels temps actuals, en ser tan accelerats, no ens dóna temps de veure’ls (les aspes engegades d’un ventilador no les veiem!) però part dels canvis els hem provocat nosaltres mateixos de forma inconscient en estar farts del que passa i revoltar-nos-hi emocionalment tot creant “l’efecte papallona”.

O sigui que ens plantarem al 2013 en un paisatge que no s’assemblarà en res al conegut fins ara i sense que aparentment hagi succeït res d’extraordinari. Serà com despertar d’una borratxera i no reconèixer allà on som. Estem tan enterbolits amb tot plegat que quan se’ns aclareixin les idees no sabrem on agafar-nos ni cap a on tirar. Però això ens farà deixar anar vells conceptes i començar a veure-hi de manera diferent. Encara caldrà estar agraïts a tota aquesta moguda del 21.12.2012.

Potser fóra bo de viure i gaudir des del cor, amb els sentiments com a única guia. És tan diferent la perspectiva que no té comparació ni explicació possible. Tot són casualitats, avinenteses, intuïcions, sensacions… que t'empenyen i et transporten per damunt del que t'envolta. Només t'has de deixar portar i creu-me sempre arribes a bon port.

A mi personalment me n’han succeït una colla de canvis i, malgrat haver-ne pagat el “preu” corresponent, segueixo sense tenir res clar, però n’estic molt satisfet.  I és que si vols viure bé i en pau has d’acceptar-ne les condicions

-          No saber mai el que t'espera.
-          No entendre gaire bé el que passa.
-          No tenir temps de rumiar-s'hi.
-          No tenir cap garantia d'encertar-la.
-          Tenir d'estar sempre alerta.
-          Tenir clar que el que comença sempre acaba

L’home o la dona valents no es fan preguntes, només escolten el seu cor. Viuen i gaudeixen des dels sentiments. És un tarannà molt llaminer que no deixa lloc als dubtes. Tot el que s’esdevé és el millor que pot passar. Sempre t'ho passes bé i quan una cosa no t'hi surt, doncs és que no toca i llavors “bon vent i sant tornem-hi”. Ves si n'és de senzill.
Tu tries: amoïnar-te o somriure. Vols un altra forma millor d'estar viu?      

TOT EL QUE NECESSITES ÉS AMOR
ALL YOU NEED IS LOVE 

Joan Martí
Masa Crítica Consciente

________________________________________________


DICIEMBRE-2012 : Ya tienes a mano el GPS?

Tanto sufrir y angustiarnos o al menos darle vueltas al famoso diciembre 2012, pues ya lo tenemos aquí a la vuelta de la esquina y lo más básico está aún por hacer. Si no sucede algo espectacular será una decepción general (aunque también un alivio, quizá)

Tanto esperar cambios... y los cambios ya hace meses que los tenemos encima. Y es que no han parado de suceder cosas, pero, como su incidencia es del tipo “gota malaya”, no nos damos cuenta y así nos encontraremos con un enorme agujero negro en medio de nuestras costumbres y de nuestras certezas que dejará nuestras expectativas de futuro en el ámbito de la ciencia ficción.

Los cambios globales producidos por la inercia de los tiempos actuales, al ser tan acelerados, no nos da tiempo a verlos (las aspas en marcha de un ventilador no las vemos!) pero parte de los cambios los hemos provocado nosotros mismos de forma inconsciente al estar hartos de lo que pasa y rebelarnos emocionalmente creando el “efecto mariposa”.

O sea que nos plantaremos en el 2013 con un paisaje que no se parecerá a nada de lo hasta ahora conocido y sin que aparentemente haya sucedido nada extraordinario. Será como despertar de una borrachera y no reconocer en que lugar estamos. Estamos tan atontados con todo lo que pasa que cuando se nos aclaren las ideas no sabremos donde cogernos ni hacia a donde dirigirnos. Pero esto nos hará soltar viejos conceptos y empezar a ver las cosas de forma distinta. Aun habrá que estar agradecidos a toda esta movida del 21.12.2012  

Quizá seria mejor vivir y gozar desde el corazón, con los sentimientos como única guía. Es tan diferente la perspectiva que no tiene comparación ni explicación posible. Todo son casualidades, coincidencias, intuiciones, sensaciones... que te empujan y transportan por encima de lo que te rodea. Solo has de dejarte llevar y créeme siempre llegas a buen puerto.

A mi personalmente me han sucedido muchos cambios y, a pesar de haber pagado el “precio” correspondiente, sigo sin tener nada claro, pero estoy muy satisfecho. Y es que si quieres vivir bien y en paz has de aceptar las condiciones

-          No saber nunca lo que te espera.
-          No comprender demasiado lo que pasa.
-          No tener tiempo para pensárselo
-          No tener ninguna garantía de acertar.
-          Tener que estar siempre alerta.
-          Tener claro que lo que comienza siempre acaba

El hombre y la mujer valientes no se hacen preguntas, solo escuchan su corazón. Viven y gozan desde los sentimientos. Es un talante muy apetecible que no deja lugar a dudas. Todo lo que sucede es lo mejor que puede pasar. Siempre te lo pasas bien y cuando una cosa no sale a tu gusto será que no tocaba, así que viento fresco y a otra cosa mariposa. Mira si es sencillo. Tu escoges: preocuparte o sonreír. Quieres una mejor forma de estar vivo?


TODO LO QUE NECESITAS ES AMOR
ALL YOU NEED IS LOVE
*************
No hay comentarios:

Publicar un comentario